- Дата и час: 21 Ное 2024, 18:05 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Спешно........ Тестове за интелигентност
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Спешно........ Тестове за интелигентност
Някой може ли да ми намери готови тестове за интелигентност от института по психология на МВР. Моля! Срещу заплащане.
- ii_st.
- Нов потребител
Бизнес ли смяташ да организираш?
А в Института по психология се правят тестове за психологическа годност, а не за интелигентност.....
А в Института по психология се правят тестове за психологическа годност, а не за интелигентност.....
- Gabi1
- Потребител
Подкрепям Габи1 ! Няма как да е тест за интелигентност, защото в МВР интелигентни не им трябват, точно обратното
А психологическата годност си е друго - влизаш годен, но излизаш негоден! Поради това го правят! Щото ако си изгърмял още преди да влезеш, значи нищо няма да се получи
А психологическата годност си е друго - влизаш годен, но излизаш негоден! Поради това го правят! Щото ако си изгърмял още преди да влезеш, значи нищо няма да се получи
- Hlebarka_s_boks
- Младши потребител
Моля ви спешно е.
Трябват ми готовите тестове (с резултатите) за изпитите на института по психология на МВР.
- ii_st.
- Нов потребител
Re: Спешно........ Тестове за интелигентност
Дали намери някакви тестове за интелигентност?На мен сега ми трябват така че,ако имаш идея-пиши ми.
- kimilov
- Нов потребител
ii_st. написа:Някой може ли да ми намери готови тестове за интелигентност от института по психология на МВР. Моля! Срещу заплащане.
Тестовете са лесни за средноинтелигентен човек. Аз имам май няколко подобни, ама не помня къде из компа са, пък и това "срещу заплащане" ме дразни.
Иначе из нета има примерни въпроси.
А точно кои ще ви се паднат - идете на врачка. Успех.
Не съм адвокат, a любител на правото !
- nikiboy
- Потребител
Тестове на Роршах предлагам
- bastard
- Потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|