Здравейте,колеги!
Моля,помагайте!
Преди време завърших семестриално "право" в ЮЗУ "Неофит Рилски" и по ред причини,с които няма смисъл да ви занимавам,не се явих на държавните изпити.Разбира се,студентските ми права бяха преустановени.Както и да е,възстанових ги,ала се получи така,че трябва да държа два приравнителни изпита.Няма лошо,единия вече е взет,ала втория е Административна култура и етика-на 29.05.10г,за който нямам материали.Моля,ако има някой от вас,да ми ги прати на skorppy@abv.bg !
Благодаря предварително за съдействието и търпението!
- Дата и час: 21 Ное 2024, 18:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Административна култура и етика
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Административна култура и етика
Тоя изпит дори и кучето ти да пише вместо тебе ша го вземе - не се притеснявай. Отиди и започни да разсъждаваш
- advokat__nikolov
А да попитам нещо - това в кой курс си го учил. Аз лично за пръв път чувам за такъв предмет.
- kalinpetrovbg
- Младши потребител
Първи курс - първи семестър. Знам, че имаше некакъв проитоворечив казус, написах защо е противоречив без да го решавам и тва е - Отличен (6)
Казуса естествено нямаше нищо общо с правото.
И в СУ или май във ВТУ треа да има такава дисциплина за студентите юристи ама под друго наименование
Казуса естествено нямаше нищо общо с правото.
И в СУ или май във ВТУ треа да има такава дисциплина за студентите юристи ама под друго наименование
- advokat__nikolov
Явно в НБУ са решили да не ни занимават с подобни простотии
- kalinpetrovbg
- Младши потребител
kalinpetrovbg написа:Явно в НБУ са решили да не ни занимават с подобни простотии
Правилно са решили. Те по принцип трябва да съкратят дисциплините до 30 за цялото обучение, т.е. ще се падат по 2.5 изпита на семестър. Какво ни хабят времето с разни полуидиотски дисциплини. Примерно знаеш че за една година имаш Живко Сталев, Любен Корнезов, проф. Силяновски, Мръчков, Средкова и прочие и тва е
- advokat__nikolov
Нито едно от гореспоменатите имена не ми говори нищо
- kalinpetrovbg
- Младши потребител
kalinpetrovbg написа:Нито едно от гореспоменатите имена не ми говори нищо
Хихихи, шегуваш се нали Още от ущилище трябва да се знаят тези лица
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Още от ущилище трябва да се знаят тези лица
Вие в УШИЛИЩЕ какво ушихте - Трудово право и Граждански процес или математика и философия? Щот ний, простаците, само такива елементарни науки...
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|